Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Indiana EL (1431016) - santa isabel fs (990444) » 457890250: T42/J7/VI

Liga 457890250 Información oficial sobre el partido 457890250 en Hattrick

08.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VI.573 (14891)

Condal FC Alineación oficial del equipo 'Condal FC' en el partido 1 - 0 santa isabel fs Alineación oficial del equipo 'santa isabel fs' en el partido
Anthony Retamozo (43') 1 - 0
Condal FC Alineación oficial del equipo 'Condal FC' en el partido 1 - 0 santa isabel fs Alineación oficial del equipo 'santa isabel fs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Condal FC Alineación oficial del equipo 'Condal FC' en el partido 1 - 0 santa isabel fs Alineación oficial del equipo 'santa isabel fs' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Condal FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Anthony Retamozo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Condal.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 17 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Živko Rogić va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Paolo Traverso. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Anthony Retamozo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Óscar Chiripa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Condal va fer una substitució al minut 37. Živko Rogić va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marco Antônio Pina.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): Cándido Badolo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

santa isabel fs

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): isabel van sortir al contraatac amb encert al minut 18, però Fernando Nereira no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Hodei Ozores per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 82, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de isabel va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro Corono, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El isabel va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Eduard Ross va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Miguel Corts de isabel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Jorge Lambau de isabel va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Carles Biosca va prendre el seu rol al minut 76.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Pere Olivé.