Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pichurri's Night (48497) - CRISTAL FALACE V2.0 (1597061) » 457889956: T42/J4/VI

Liga 457889956 Información oficial sobre el partido 457889956 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VI.568 (14886)

Pichurri's Night Alineación oficial del equipo 'Pichurri's Night' en el partido 4 - 1 C.D Atletico Huracan Alineación oficial del equipo 'C.D Atletico Huracan' en el partido
József Árendás (36') 1 - 0
Aarne Suonio (61') 2 - 0
2 - 1 Caius Perjă (79')
Jorge Calancha (84') 3 - 1
József Árendás (85') 4 - 1
Pichurri's Night Alineación oficial del equipo 'Pichurri's Night' en el partido 4 - 1 C.D Atletico Huracan Alineación oficial del equipo 'C.D Atletico Huracan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pichurri's Night Alineación oficial del equipo 'Pichurri's Night' en el partido 5 - 0 C.D Atletico Huracan Alineación oficial del equipo 'C.D Atletico Huracan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pichurri's Night

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Pichurris, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de József Árendás per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Pichurris va aconseguir el 2 - 0 quan Aarne Suonio va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Jorge Calancha va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Pichurris va trobar una esquerda a la defensa rival quan en József Árendás va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Pichurris va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Manuel Garza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Pichurris va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però József Árendás va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Aarne Suonio de Pichurris gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29, Václav Tydlačka de Pichurris va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

C.D Atletico Huracan

Goles Goles

  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): El Atletico era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Caius Perjă va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lucien Delval, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Atletico va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Diego Cadalla va anar a parar a les mans del porter.
  • 206 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 35 minuts de joc, Ricardo Ortún semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atletico va anar a parar a la dreta de l'atac on en Diego Cadalla, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Lucien Delval de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de Atletico, en Emmanuel Gourgues, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.