Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morgan C.F. (1420480) - Hyaku Nin Giri (800633) » 457888710: T42/J1/VI

Liga 457888710 Información oficial sobre el partido 457888710 en Hattrick

28.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / VI.546 (14864)

Sporting Betrayers Alineación oficial del equipo 'Sporting Betrayers' en el partido 0 - 2 Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido
0 - 1 Joan Polop (73')
0 - 2 Alejandro López López (83')
Sporting Betrayers Alineación oficial del equipo 'Sporting Betrayers' en el partido 0 - 2 Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Betrayers Alineación oficial del equipo 'Sporting Betrayers' en el partido 2 - 0 Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Betrayers

Goles Goles

  • 109 Minuto 83 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible 吴 (Wu) 斯永 (Siyong) va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Alejandro López López va aprofitar el regal, anotant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Betrayers per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Arturo Ramiro Muñoz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pánfilo Santomé de Betrayers va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Ricardo Contreras es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Betrayers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Serhat Tokuzer en un 1 contra 1 amb el porter Vitório Alencar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 200 Minuto 88 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 88. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Jukka Levonmäki la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Vincent Čepl de Betrayers va abandonar el terreny de joc després de 19 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pánfilo Santomé va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Ricardo Contreras va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Hyaku Nin Giri

Goles Goles

  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Joan Polop quedar desmarcat i marcar per a Berserk al minut 73. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Berserk, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Pere Folguera va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Alejandro López López, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Berserk va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Dicky Elving va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dicky Elving de Berserk la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Zygmunt Nawotczyński, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.