Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Golisto, F.C. (1418129) - Redecilla del Campo B (1368924) » 457888669: T42/J4/VI

Liga 457888669 Información oficial sobre el partido 457888669 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VI.545 (14863)

Golisto, F.C. Alineación oficial del equipo 'Golisto, F.C.' en el partido 2 - 2 Tres Cantos Storm Alineación oficial del equipo 'Tres Cantos Storm' en el partido
0 - 1 Jeremías Galloso (24')
Christoffer Havranek (70') 1 - 1
1 - 2 Friso Weller (85')
Christoffer Havranek (87') 2 - 2
Golisto, F.C. Alineación oficial del equipo 'Golisto, F.C.' en el partido 2 - 2 Tres Cantos Storm Alineación oficial del equipo 'Tres Cantos Storm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Golisto, F.C. Alineación oficial del equipo 'Golisto, F.C.' en el partido 2 - 1 Tres Cantos Storm Alineación oficial del equipo 'Tres Cantos Storm' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,4 % 9,6 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Golisto, F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70, Christoffer Havranek va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Golisto, aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Christoffer Havranek va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Christoffer Havranek quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 el Golisto, va posar setge sobre la defensa central visitant però en Kyle Radford no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Asier Bellver va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 41, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Asier Bellver va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Golisto,.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Kyle Radford hauria d'haver estat gol al minut 86 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Asier Bellver ocupà el lloc d'en Sergio Zumista al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Golisto, quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Francisco José Ferra probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Tres Cantos Storm

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jeremías Galloso va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 116 Minuto 85 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 85, en Biagio Cotecchia del Cantos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Friso Weller que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Cătălin-Sorin Purice va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Américo Espejo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Jean-Marc Richenberger es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Noah Petrucce.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Marco Antônio Cabrera, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.