Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Skippy FC (1434566) - Rota Real.C.F (313320) » 457887665: T42/J5/VI

Liga 457887665 Información oficial sobre el partido 457887665 en Hattrick

25.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VI.527 (14845)

Etrusco Balompie Alineación oficial del equipo 'Etrusco Balompie' en el partido 2 - 2 MANCHESTER CITY FC.. Alineación oficial del equipo 'MANCHESTER CITY FC..' en el partido
Zoltán Darnyi (24') 1 - 0
1 - 1 Paolo Versolatti (28')
Diego Oxman (49') 2 - 1
2 - 2 Ralph Haufschild (70')
Etrusco Balompie Alineación oficial del equipo 'Etrusco Balompie' en el partido 2 - 2 MANCHESTER CITY FC.. Alineación oficial del equipo 'MANCHESTER CITY FC..' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Etrusco Balompie Alineación oficial del equipo 'Etrusco Balompie' en el partido 2 - 0 MANCHESTER CITY FC.. Alineación oficial del equipo 'MANCHESTER CITY FC..' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Etrusco Balompie

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Balompie contenien la respiració mentre en Zoltán Darnyi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Balompie s'avançava al marcador al minut 49, després d'un rebot que va caçar en Diego Oxman per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Balompie per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jerzy Mitrowski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Balompie va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diego Oxman va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jarosław Maciejowski.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Balompie van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Zoltán Darnyi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Diego Oxman va enviar un xut des de 40 metres al minut 56, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Balompie es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Christopher Pemberton no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Iñigo Castroman al camp.

MANCHESTER CITY FC..

Goles Goles

  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip MANCHESTER va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Paolo Versolatti va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 160 Minuto 70 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Ralph Haufschild va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 70: 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jáchym Ryšavý de MANCHESTER va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): MANCHESTER va fer una substitució al minut 68. Jarosław Maciejowski va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Matthias Suhl.