Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chetaos (1432057) - F.C. Jamelgo (434684) » 457884587: T42/J6/VI

Liga 457884587 Información oficial sobre el partido 457884587 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VI.472 (14790)

Last Weekend Alineación oficial del equipo 'Last Weekend' en el partido 2 - 1 Vicolteam Alineación oficial del equipo 'Vicolteam' en el partido
0 - 1 Glen Bongaerts (7')
Joakim Johansson (13') 1 - 1
Joakim Johansson (18') 2 - 1
Last Weekend Alineación oficial del equipo 'Last Weekend' en el partido 2 - 1 Vicolteam Alineación oficial del equipo 'Vicolteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Last Weekend Alineación oficial del equipo 'Last Weekend' en el partido 1 - 2 Vicolteam Alineación oficial del equipo 'Vicolteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Last Weekend

Goles Goles

  • 135 Minuto 13 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Joakim Johansson va demostrar la seva experiència quan al minut 13 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!
  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Mark Bathers la va rematar Joakim Johansson amb una magnífica volea que va fer pujar per a Weekend el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Aioro Gorrino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco Jesús Zayas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mark Bathers de Weekend amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 22 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Mark Bathers va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joakim Johansson de Weekend va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Vicolteam

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Glen Bongaerts va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Niko Larkkonen per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 19, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): Angelo Vink quasi marca en una jugada assajada de córner que Glen Bongaerts havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jörg Rutschek va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Endre Bazsó quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 264 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Frank Obbink es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 87 va aturar un penal a Niko Larkkonen.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Claus-Jürgen Bühne de Vicolteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.