Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Petunioss (1369605) - New Team SC (1368526) » 457883894: T42/J14/VI

Liga 457883894 Información oficial sobre el partido 457883894 en Hattrick

29.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / VI.459 (14777)

Gemelador FC Alineación oficial del equipo 'Gemelador FC' en el partido 0 - 4 Castellterçol C.F. Alineación oficial del equipo 'Castellterçol C.F.' en el partido
0 - 1 Eduardo Sáenz Hernández (30')
0 - 2 Quim Abril (36')
0 - 3 Jorge Núñez Chacón (61')
0 - 4 Quim Abril (67')
Gemelador FC Alineación oficial del equipo 'Gemelador FC' en el partido 0 - 4 Castellterçol C.F. Alineación oficial del equipo 'Castellterçol C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gemelador FC Alineación oficial del equipo 'Gemelador FC' en el partido 2 - 1 Castellterçol C.F. Alineación oficial del equipo 'Castellterçol C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,6 % 16,1 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gemelador FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gemelador va anar a parar a la dreta de l'atac on en Énès Auguin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Gemelador va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Krzysztof Mytych va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Sai Panes va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Gemelador van sortir al contraatac al minut 64, però Neco Zarco Morales va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 77 (Lesión (no subst.)): Gemelador no podia fer cap canvi en Diogo Cadavid va deixar el terreny de joc al minut 77 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Mikael Hagelen ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Castellterçol C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del castell van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eduardo Sáenz Hernández va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Quim Abril de castell va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 115 Minuto 61 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Krzysztof Mytych no va poder aturar Jorge Núñez Chacón de castell, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 61 el 0 - 3.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): castell va aconseguir el 0 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ricard Vernet, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Quim Abril que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Manuel Sequeira quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Živko Kašelić, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manuel Sequeira va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Sequeira de castell va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.