Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Titupley C.F. (798981) - CF Vacarisses (1415663) » 457881384: T42/J3/VI

Liga 457881384 Información oficial sobre el partido 457881384 en Hattrick

11.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / VI.415 (14733)

DESPACITO Alineación oficial del equipo 'DESPACITO' en el partido 2 - 4 C.F.Shanana Alineación oficial del equipo 'C.F.Shanana' en el partido
0 - 1 Kjell Falch (20')
Rafał Paprot (28') 1 - 1
1 - 2 Iván Gallach (32')
1 - 3 Gigi Gugushvili (35')
João Garnel (52') 2 - 3
2 - 4 Gigi Gugushvili (69')
DESPACITO Alineación oficial del equipo 'DESPACITO' en el partido 2 - 4 C.F.Shanana Alineación oficial del equipo 'C.F.Shanana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DESPACITO Alineación oficial del equipo 'DESPACITO' en el partido 2 - 1 C.F.Shanana Alineación oficial del equipo 'C.F.Shanana' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,0 % 5,1 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DESPACITO

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 28, Rafał Paprot de DESPACITO empatava el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del C.F.Shanana. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en João Garnel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del DESPACITO es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 52.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alberto Mato va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): DESPACITO va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Marcel·lí Rabasa va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Álvaro Sánchez Zorrilla va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): En Marcel·lí Rabasa ocupà el lloc d'en Raúl Abanto al 53 minuts, dos minuts després que el jugador de DESPACITO quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

C.F.Shanana

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Kjell Falch va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): C.F.Shanana agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Iván Gallach amb mestria.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gigi Gugushvili de C.F.Shanana l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 35 de partit.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Gigi Gugushvili de C.F.Shanana va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de C.F.Shanana va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Iván Gallach, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Iván Gallach després que el jugador de C.F.Shanana li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kjell Falch de C.F.Shanana es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.