Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad de Madrid C.F. (125025) - forzaBlanquiazul (30690) » 457881287: T42/J6/VI

Liga 457881287 Información oficial sobre el partido 457881287 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VI.413 (14731)

Ressaca Team Alineación oficial del equipo 'Ressaca Team' en el partido 3 - 0 wobbuffet f.c. Alineación oficial del equipo 'wobbuffet f.c.' en el partido
Gregorio Peppoloni (78') 1 - 0
Carlinhos Ennes (79') 2 - 0
Roman Chesnokov (85') 3 - 0
Ressaca Team Alineación oficial del equipo 'Ressaca Team' en el partido 3 - 0 wobbuffet f.c. Alineación oficial del equipo 'wobbuffet f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ressaca Team Alineación oficial del equipo 'Ressaca Team' en el partido 3 - 0 wobbuffet f.c. Alineación oficial del equipo 'wobbuffet f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ressaca Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Gregorio Peppoloni, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Ressaca es posava per davant!
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Ressaca va augmentar la diferència quan Carlinhos Ennes no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Ressaca i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 85 minuts de joc. Mentre en Roman Chesnokov el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Gregorio Peppoloni arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Ressaca va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bernardo Cetina ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Chihabeddine Bnouna haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Ressaca al minut 69.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ressaca va ser a punt de marcar al minut 84, quan el seu jugador Roman Chesnokov va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

wobbuffet f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): Aureliano Queimadelos hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Chihabeddine Bnouna havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 286 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 37 minuts, el wobbuffet va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del wobbuffet sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sejo Orán, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 60 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 270 Minuto 75 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Lucas Ponte al minut 75 semblava entrar, però Felipe Velaz va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastiano Montani de wobbuffet es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.