Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KiNgsGLEr (990605) - FC Albacete (1421931) » 457879389: T42/J8/VI

Liga 457879389 Información oficial sobre el partido 457879389 en Hattrick

15.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / VI.379 (14697)

KiNgsGLEr Alineación oficial del equipo 'KiNgsGLEr' en el partido 1 - 3 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
Andrea Gigli (27') 1 - 0
1 - 1 Stefan Hoffarth (37')
1 - 2 Winfried Deidre (60')
1 - 3 Severo Galian (65')
KiNgsGLEr Alineación oficial del equipo 'KiNgsGLEr' en el partido 1 - 3 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KiNgsGLEr Alineación oficial del equipo 'KiNgsGLEr' en el partido 0 - 1 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KiNgsGLEr

Goles Goles

  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de KiNgsGLEr van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Andrea Gigli.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Kuzman Blagoev va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KiNgsGLEr va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leonardo Pereira, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

FC Albacete

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Lars Grebe va anar directament als peus de Stefan Hoffarth que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Passats 60 minuts de partit, Albacete es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Winfried Deidre es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Passaven 65 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Severo Galian va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 15, quan en Sören Hueck va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Albacete va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Nicola Facheris va desviar el xut final de Stefan Hoffarth després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 274 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Al minut 42, Severo Galian de Albacete va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Alberto Zorrilla, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 57 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 28 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Stefan Hoffarth, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.