Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la caraja mecanica (990908) - Fabra United (1433468) » 457878879: T42/J7/VI

Liga 457878879 Información oficial sobre el partido 457878879 en Hattrick

08.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VI.370 (14688)

la caraja mecanica Alineación oficial del equipo 'la caraja mecanica' en el partido 2 - 1 Project Swan Alineación oficial del equipo 'Project Swan' en el partido
Arne Diehl (55') 1 - 0
Mel Moro Barba (76') 2 - 0
2 - 1 Suat Tüm (79')
la caraja mecanica Alineación oficial del equipo 'la caraja mecanica' en el partido 2 - 1 Project Swan Alineación oficial del equipo 'Project Swan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
la caraja mecanica Alineación oficial del equipo 'la caraja mecanica' en el partido 3 - 1 Project Swan Alineación oficial del equipo 'Project Swan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la caraja mecanica

Goles Goles

  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): El jugador Arne Diehl de mecanica, després de 55 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Mel Moro Barba de mecanica va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Hoffmann Harksen quasi marca en una jugada assajada de córner que Bedřich Homolka havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Arne Diehl del mecanica ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): mecanica va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jan Falkbom en un 1 contra 1 amb el porter Cornelius Weisshappel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Arne Diehl de mecanica va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

Project Swan

Goles Goles

  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Francisco Arteaga sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Suat Tüm que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Jan Finet van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Sven Nabuurs a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Necip Günyeli va encarar al porter al 63, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Suat Tüm de Project va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Vinuesa de Project va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.