Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pekueka (1334112) - Sporting de Codornillos (123335) » 457878777: T42/J9/VI

Liga 457878777 Información oficial sobre el partido 457878777 en Hattrick

22.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / VI.368 (14686)

Internacional de Catalunya. Alineación oficial del equipo 'Internacional de Catalunya.' en el partido 4 - 1 Sporting de Codornillos Alineación oficial del equipo 'Sporting de Codornillos' en el partido
Lars van der Maar (6') 1 - 0
Ignacio García-Soberón (28') 2 - 0
Antonio Plaza (34') 3 - 0
3 - 1 Timo Himanko (63')
Ignacio García-Soberón (80') 4 - 1
Internacional de Catalunya. Alineación oficial del equipo 'Internacional de Catalunya.' en el partido 4 - 1 Sporting de Codornillos Alineación oficial del equipo 'Sporting de Codornillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Internacional de Catalunya. Alineación oficial del equipo 'Internacional de Catalunya.' en el partido 3 - 0 Sporting de Codornillos Alineación oficial del equipo 'Sporting de Codornillos' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internacional de Catalunya.

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Lars van der Maar, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Internacional es posava per davant!
  • 130 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28 en Ignacio García-Soberón va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Antonio Plaza es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Internacional va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ignacio García-Soberón des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mahatma Simão de Internacional va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Michaël Veyre, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michaël Veyre de Internacional va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Passats 76 minuts de joc, en Petter Gram de Internacional va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Sporting de Codornillos

Goles Goles

  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): Anil Radhakrishnan va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Timo Himanko, que no va fallar i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Walter Feyl la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Codornillos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Codornillos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Grub, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Codornillos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Timo Himanko, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Codornillos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Egeo Fuina va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.