Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TOLETUM TEAM (1433740) - La krem de la krem (989942) » 457876158: T42/J12/VI

Liga 457876158 Información oficial sobre el partido 457876158 en Hattrick

15.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 12 / VI.321 (14639)

TOLETUM TEAM Alineación oficial del equipo 'TOLETUM TEAM' en el partido 3 - 0 Conde C.F. Alineación oficial del equipo 'Conde C.F.' en el partido
Manuel Serna (72') 1 - 0
Mirel Muntean (83') 2 - 0
Aleksi Haaparanta (85') 3 - 0
TOLETUM TEAM Alineación oficial del equipo 'TOLETUM TEAM' en el partido 3 - 0 Conde C.F. Alineación oficial del equipo 'Conde C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TOLETUM TEAM Alineación oficial del equipo 'TOLETUM TEAM' en el partido 3 - 0 Conde C.F. Alineación oficial del equipo 'Conde C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOLETUM TEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Manuel Serna ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, TOLETUM es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): TOLETUM va aconseguir el 2 - 0 quan Mirel Muntean va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Nikodimos Mpoulas estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Aleksi Haaparanta va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Nikodimos Mpoulas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TOLETUM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): TOLETUM va ser a punt de marcar al minut 25, quan el seu jugador Armiche Deuceln va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Julián Monzón va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gonzalo Osuna va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Aleksi Haaparanta del TOLETUM ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Era el minut 75 quan després d'una dura entrada, el jugador Aleksi Haaparanta de TOLETUM s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Després de 82 minuts, TOLETUM va veure com el seu jugador Bronisław Trzebiatowski havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Grzegorz Okniński entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Julián Monzón, que no va rendir al seu nivell habitual.

Conde C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abraham Valverde de Conde amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Abraham Valverde va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en George van der Paar, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.