Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Prime F.C (773884) - Pinteño del Arco F. C. (435755) » 457874392: T42/J5/VI

Liga 457874392 Información oficial sobre el partido 457874392 en Hattrick

25.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VI.290 (14608)

Real Macetas Alineación oficial del equipo 'Real Macetas' en el partido 3 - 1 Naranco FC Alineación oficial del equipo 'Naranco FC' en el partido
Marco Dorio (29') 1 - 0
1 - 1 Josep Safarres (37')
Soma Hódi (62') 2 - 1
Vasil Velichkov (79') 3 - 1
Real Macetas Alineación oficial del equipo 'Real Macetas' en el partido 3 - 1 Naranco FC Alineación oficial del equipo 'Naranco FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Macetas Alineación oficial del equipo 'Real Macetas' en el partido 3 - 0 Naranco FC Alineación oficial del equipo 'Naranco FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Macetas

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Corria el minut 29 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marco Dorio, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 62 gràcies a la jugada de Soma Hódi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Macetas i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 79 minuts de joc. Mentre en Vasil Velichkov el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Macetas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Teo Orvaş va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Teo Orvaş de Macetas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aronne Colonna va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Macetas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Teo Orvaş va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Valentín Sosa.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Vasil Velichkov va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Naranco FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Josep Safarres per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): José de la Casa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Naranco que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Naranco van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 33 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Francisco Val, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Naranco va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mauricio Ibaceta, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José de la Casa de Naranco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Naranco va fer una substitució al minut 36. Jordi Muntada va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Josep Safarres.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jordi Muntada, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.