Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

catsur1714 (1414659) - H.O.K FC (991306) » 457873467: T42/J11/VI

Liga 457873467 Información oficial sobre el partido 457873467 en Hattrick

08.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / VI.273 (14591)

Veteranos Mourente Alineación oficial del equipo 'Veteranos Mourente' en el partido 1 - 3 C.F. URGELLENC Alineación oficial del equipo 'C.F. URGELLENC' en el partido
0 - 1 Fatheddine Bachiri (30')
0 - 2 Bartłomiej Jarczyk (48')
Rick Alexander (63') 1 - 2
1 - 3 José Bagulho (76')
Veteranos Mourente Alineación oficial del equipo 'Veteranos Mourente' en el partido 1 - 3 C.F. URGELLENC Alineación oficial del equipo 'C.F. URGELLENC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Veteranos Mourente Alineación oficial del equipo 'Veteranos Mourente' en el partido 1 - 0 C.F. URGELLENC Alineación oficial del equipo 'C.F. URGELLENC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Veteranos Mourente

Goles Goles

  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): El Mourente no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Rick Alexander es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Maths Tullsjö va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 38, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Przemysław Albert va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Charles Robin no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Luis Alberto Gorozica, en lloc de córrer, relliscava.

C.F. URGELLENC

Goles Goles

  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de URGELLENC va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Fatheddine Bachiri.
  • 137 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ciprià Baltrons va anar a parar al cap de Bartłomiej Jarczyk que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a URGELLENC el 0 - 2.
  • 186 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de URGELLENC amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en José Bagulho, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): URGELLENC van sortir al contraatac amb encert al minut 28, però Bartłomiej Jarczyk no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Abdelhannane Hassani de URGELLENC va abandonar el terreny de joc després de 36 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Óscar Fontes va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Després de 84 minuts jugats, Óscar Fontes es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Abdelhaqq Assouli.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Iván Espinel no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.