Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rompe_Tibias (308589) - Chenes (1595817) » 457871351: T42/J14/VI

Liga 457871351 Información oficial sobre el partido 457871351 en Hattrick

29.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / VI.235 (14553)

Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido 2 - 0 DanielitoTeam Alineación oficial del equipo 'DanielitoTeam' en el partido
Pavel Semecký (40') 1 - 0
Virgilio Murgita (75') 2 - 0
Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido 2 - 0 DanielitoTeam Alineación oficial del equipo 'DanielitoTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido 1 - 2 DanielitoTeam Alineación oficial del equipo 'DanielitoTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Satanases del Infierno

Goles Goles

  • 135 Minuto 40 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Pavel Semecký de Satanases va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 0.
  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): El contraatac de Satanases va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Virgilio Murgita va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Satanases per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Virgilio Murgita va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Satanases ho intentava per la dreta per mitjà de Carlos Pardo Otero, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Íñigo Falas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Virgilio Murgita estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Paride Morbelli de Satanases va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Joram van der Meij, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Diego Bossone no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

DanielitoTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, un refús desafortunat de Michelangelo Narcone, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Iñaki Batlle no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jaume Orero va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Mouloud Jlaydi sol davant la porteria al minut 55, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Íñigo Falas quasi redueix la diferència al marcador al minut 76, però una gran estirada d'en Michelangelo Narcone va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Michelangelo Narcone va fer una estirada espectacular al minut 84, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Bastian Morger.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Andreu Forn de DanielitoTeam es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bastian Morger de DanielitoTeam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.