Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sergei Club (993774) - FC Alienigenas (797152) » 457870927: T42/J6/VI

Liga 457870927 Información oficial sobre el partido 457870927 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VI.228 (14546)

Sergei Club Alineación oficial del equipo 'Sergei Club' en el partido 1 - 3 Real Paracuellos F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Paracuellos F.C.' en el partido
Ebrahim Ichya (24') 1 - 0
1 - 1 Lionel Inniger (38')
1 - 2 Paško Krolo (71')
1 - 3 Steve Potter (78')
Sergei Club Alineación oficial del equipo 'Sergei Club' en el partido 1 - 3 Real Paracuellos F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Paracuellos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sergei Club Alineación oficial del equipo 'Sergei Club' en el partido 1 - 3 Real Paracuellos F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Paracuellos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,2 % 74,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sergei Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Ebrahim Ichya va donar a Sergei un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Sergei van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Dušan Vranić va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Fernando Roiz no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Sergei va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Raül Armengol va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Pepe Velarde Diez de Sergei va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Noguera de Sergei es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Sergei es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Nicolás Silvera no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Olivier Sultan al camp.

Real Paracuellos F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lionel Inniger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador de Paracuellos Paško Krolo va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 71 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a Paracuellos l'avantatge per 1 - 3. Steve Potter en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Paracuellos va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Steve Potter que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Paracuellos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Miguel Gilbert, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ayoze Núñez.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Steve Potter no era cap impediment.
  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Antti Huhmarniemi va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.