Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. LLano (492017) - Atletico Gondoreano (437905) » 457870483: T42/J7/VI

Liga 457870483 Información oficial sobre el partido 457870483 en Hattrick

08.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 7 / VI.220 (14538)

C.D. LLano Alineación oficial del equipo 'C.D. LLano' en el partido 2 - 2 ATLETICO DE TU F.C. Alineación oficial del equipo 'ATLETICO DE TU F.C.' en el partido
Ilias Gamvroudis (36') 1 - 0
1 - 1 Hugo-Walter Eckstein (61')
1 - 2 Luis Arenas (75')
Ilias Gamvroudis (79') 2 - 2
C.D. LLano Alineación oficial del equipo 'C.D. LLano' en el partido 2 - 2 ATLETICO DE TU F.C. Alineación oficial del equipo 'ATLETICO DE TU F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. LLano Alineación oficial del equipo 'C.D. LLano' en el partido 3 - 1 ATLETICO DE TU F.C. Alineación oficial del equipo 'ATLETICO DE TU F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. LLano

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): LLano prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Ilias Gamvroudis va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ilias Gamvroudis va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. LLano empatava el partit, 2 a 2, al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ilias Gamvroudis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Stefano Chiavini s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tristan Poulsen ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Andreas Gorillas no era cap impediment.

ATLETICO DE TU F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 61 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Hugo-Walter Eckstein marqués l'empat. Al minut 61 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): ATLETICO va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 75. Luis Arenas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paulo César Curado que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Poldi Waltl ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Torvald Rosenner quasi aconsegueix empatar per ATLETICO al minut 50, però Przemysław Kwiecicki va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.