Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Madrid&Barsa (1365874) - S.D. Revienta (990006) » 457870068: T42/J2/VI

Liga 457870068 Información oficial sobre el partido 457870068 en Hattrick

04.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / VI.213 (14531)

Kabronez C.F. Alineación oficial del equipo 'Kabronez C.F.' en el partido 1 - 1 Inter Mitentes F.C Alineación oficial del equipo 'Inter Mitentes F.C' en el partido
José Chilla (33') 1 - 0
1 - 1 Javier Dello (48')
Kabronez C.F. Alineación oficial del equipo 'Kabronez C.F.' en el partido 1 - 1 Inter Mitentes F.C Alineación oficial del equipo 'Inter Mitentes F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kabronez C.F. Alineación oficial del equipo 'Kabronez C.F.' en el partido 2 - 0 Inter Mitentes F.C Alineación oficial del equipo 'Inter Mitentes F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kabronez C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Kabronez va ser José Chilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Santiago Garabalde va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Venanci Gubianes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): El Kabronez va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Eric Martí Tovar la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Eric Martí Tovar de Kabronez va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miquel Català de Kabronez es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Venanci Gubianes de Kabronez va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Inter Mitentes F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Christián Kuscevic va anar directament als peus de Javier Dello que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Fernando Alventosa va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Juan Pablo Turmo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 64, quan en Fernando Alventosa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Es duien 72 minuts de partit jugats quan Bernt Sijbers va estar a punt de posar per davant a Mitentes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Pablo Turmo va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Mitentes puguin veure en Miguel Córcoles jugant de nou; ja que al minut 40 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Pablo Barciela el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 57 (Lesión): El jugador de Mitentes Javier Dello va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Błażej Borzucki va entrar en el seu lloc.