Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Campestre (1414947) - Los Atances (1462005) » 457869772: T42/J11/VI

Liga 457869772 Información oficial sobre el partido 457869772 en Hattrick

08.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / VI.207 (14525)

F.C. Navarcles team Alineación oficial del equipo 'F.C. Navarcles team' en el partido 2 - 0 Estirpe de Nacionales C.F Alineación oficial del equipo 'Estirpe de Nacionales C.F' en el partido
Limay Toledo Golfín (3') 1 - 0
Alejandro Lastra (89') 2 - 0
F.C. Navarcles team Alineación oficial del equipo 'F.C. Navarcles team' en el partido 2 - 0 Estirpe de Nacionales C.F Alineación oficial del equipo 'Estirpe de Nacionales C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Navarcles team Alineación oficial del equipo 'F.C. Navarcles team' en el partido 0 - 1 Estirpe de Nacionales C.F Alineación oficial del equipo 'Estirpe de Nacionales C.F' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Navarcles team

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): El porter de Navarcles va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Limay Toledo Golfín va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Navarcles eren letals, i Alejandro Lastra va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rene Klaffl. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Navarcles va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro Bornes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): Navarcles van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Arnau Bernat des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Bornes.

Estirpe de Nacionales C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Nacionales va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marcos Graell va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Jarrín de Nacionales va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 4 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Guillem Villabel, jugador de Nacionales, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 4. Javier Granalosa, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 50 (Lesión): Javier Alberto Larios no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Manuel Villamediana.