Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jokers9 (1454923) - jamaicanclub (1578465) » 457869692: T42/J6/VI

Liga 457869692 Información oficial sobre el partido 457869692 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VI.206 (14524)

jokers9 Alineación oficial del equipo 'jokers9' en el partido 0 - 4 jamaicanclub Alineación oficial del equipo 'jamaicanclub' en el partido
0 - 1 Harry Croft (57')
0 - 2 Lloyd Sweeney (63')
0 - 3 Harry Croft (73')
0 - 4 Harry Croft (86')
jokers9 Alineación oficial del equipo 'jokers9' en el partido 0 - 4 jamaicanclub Alineación oficial del equipo 'jamaicanclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jokers9 Alineación oficial del equipo 'jokers9' en el partido 1 - 0 jamaicanclub Alineación oficial del equipo 'jamaicanclub' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jokers9

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ridley Yorke no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Siedo de Slager estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 200 Minuto 88 (Ocasión de falta): jokers9 va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 88, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

jamaicanclub

Goles Goles

  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de jamaicanclub van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Harry Croft.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 63 minuts quan Lloyd Sweeney va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a jamaicanclub.
  • 106 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 73 minuts, Harry Croft va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 3.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Harry Croft de jamaicanclub va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): En Lloyd Sweeney va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Maximilian Forgan, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 54 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Harry Croft va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de jamaicanclub que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 235 Minuto 87 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Dante McDougall, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tino Lewis.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36 de partit, Tino Lewis de jamaicanclub va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.