Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CALONX C.F. (308543) - Gel Aura F.C (1594662) » 457868307: T42/J10/VI

Liga 457868307 Información oficial sobre el partido 457868307 en Hattrick

01.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 10 / VI.181 (14499)

SKC Gijon Alineación oficial del equipo 'SKC Gijon' en el partido 1 - 1 Tres de Bastos Alineación oficial del equipo 'Tres de Bastos' en el partido
0 - 1 Andrea Tocco (22')
Óscar María Ramírez (65') 1 - 1
SKC Gijon Alineación oficial del equipo 'SKC Gijon' en el partido 1 - 1 Tres de Bastos Alineación oficial del equipo 'Tres de Bastos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SKC Gijon Alineación oficial del equipo 'SKC Gijon' en el partido 0 - 2 Tres de Bastos Alineación oficial del equipo 'Tres de Bastos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SKC Gijon

Goles Goles

  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Gijon van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Óscar María Ramírez.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Gijon van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 25, però Marcus Schwenck va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 47 (Ocasión de contra de falta): El Gijon va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Óscar María Ramírez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Marco Estévez va intentar anar-se'n per velocitat al minut 68 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Gijon va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Erik Ericsson, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tres de Bastos

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Andrea Tocco que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bastos.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 24 (Ocasión de falta): Tom Houska va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Serafín Perdiguero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rafael Estanyol, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, el Bastos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jean Bizet s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 285 Minuto 46 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Menelao Checcoli, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Javier Lozano Molina va marcar al minut 69 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 79 va fer que Javier Lozano Molina de Bastos hagués d'abandonar el terreny de joc. Maximino Robles va entrar al terreny de joc per suplir-lo.