Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

os ñulos (798174) - PiratesdeSantAndreu (307653) » 457868184: T42/J8/VI

Liga 457868184 Información oficial sobre el partido 457868184 en Hattrick

15.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / VI.179 (14497)

BukanerosTuerceBotas Alineación oficial del equipo 'BukanerosTuerceBotas' en el partido 1 - 4 Pirates de Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'Pirates de Sant Andreu' en el partido
0 - 1 Arturo Sotolongo (8')
Nikola Dimitrov (14') 1 - 1
1 - 2 Carlos Ozores (67')
1 - 3 Carlos Ozores (73')
1 - 4 Carlos Ozores (85')
BukanerosTuerceBotas Alineación oficial del equipo 'BukanerosTuerceBotas' en el partido 1 - 4 Pirates de Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'Pirates de Sant Andreu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BukanerosTuerceBotas Alineación oficial del equipo 'BukanerosTuerceBotas' en el partido 2 - 1 Pirates de Sant Andreu Alineación oficial del equipo 'Pirates de Sant Andreu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BukanerosTuerceBotas

Goles Goles

  • 111 Minuto 14 (Gol por el centro): Passat el minut 14 de joc, Nikola Dimitrov facilitava les coses al BukanerosTuerceBota amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): BukanerosTuerceBota enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Robin Gimmelli va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): BukanerosTuerceBota per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 62, quan Steven Girault va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oskari Altti de BukanerosTuerceBota la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pirates de Sant Andreu

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, Pirates es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Arturo Sotolongo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): Pirates agafava avantatge al minut 67 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Carlos Ozores amb mestria.
  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Carlos Ozores rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Constantin Lukey, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 3 a l'estadi!
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Pirates, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Carlos Ozores va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Zbigniew Czubala. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): El jugador de Pirates Primo Elieche va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Manuel Lobo Campos va entrar en el seu lloc.