Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SEVILLA Z (995090) - Valderas FCJ (1433043) » 457866103: T42/J4/VI

Liga 457866103 Información oficial sobre el partido 457866103 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VI.142 (14460)

SEVILLA Z Alineación oficial del equipo 'SEVILLA Z' en el partido 0 - 1 Barrio Team Alineación oficial del equipo 'Barrio Team' en el partido
0 - 1 Mario Quitián (70')
SEVILLA Z Alineación oficial del equipo 'SEVILLA Z' en el partido 0 - 1 Barrio Team Alineación oficial del equipo 'Barrio Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SEVILLA Z Alineación oficial del equipo 'SEVILLA Z' en el partido 4 - 0 Barrio Team Alineación oficial del equipo 'Barrio Team' en el partido
Es un cenizo 3.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SEVILLA Z

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Martin Høyland va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SEVILLA.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Lionel Alejandro Rojo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SEVILLA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El SEVILLA va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Martin Høyland la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Lionel Alejandro Rojo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Martin Høyland de SEVILLA va intentar batre la porteria rival al minut 82 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Barrio Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): El Barrio era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mario Quitián va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 27, el Barrio estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Mario Quitián va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Barrio van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Romain Trémoulet va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Barrio van sortir al contraatac al minut 78, però Alexandre Morel va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Albert Puigdelloses de Barrio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.