Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepino's veloces (491371) - Canaletas FC (1335735) » 457865998: T42/J6/VI

Liga 457865998 Información oficial sobre el partido 457865998 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VI.140 (14458)

Penya Tocatunou Alineación oficial del equipo 'Penya Tocatunou' en el partido 1 - 1 Canaletas FC Alineación oficial del equipo 'Canaletas FC' en el partido
0 - 1 Johan Larsson (30')
Miguel Zaragozá (35') 1 - 1
Penya Tocatunou Alineación oficial del equipo 'Penya Tocatunou' en el partido 1 - 1 Canaletas FC Alineación oficial del equipo 'Canaletas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Penya Tocatunou Alineación oficial del equipo 'Penya Tocatunou' en el partido 0 - 1 Canaletas FC Alineación oficial del equipo 'Canaletas FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,3 % 1,6 % 84,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penya Tocatunou

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tocatunou van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Miguel Zaragozá va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Tomàs Sugranyes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 210 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Rafael Torres Ternero tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Tocatunou va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Francisco Losada Pastor va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rudolf Häfliger.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tocatunou sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rafael Torres Ternero, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 72 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Canaletas FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Passats 30 minuts de partit, Canaletas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Johan Larsson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Oscar Washington Echavarria ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Pol Joos de ter Beerst va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jorge Rodríguez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Johan Larsson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Canaletas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 62, quan Pol Joos de ter Beerst va quedar-se sol davant el porter Jorge Rodríguez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Canaletas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Öztürk Peker va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Pol Joos de ter Beerst, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 71 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Öztürk Peker de Canaletas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.