Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Can Vidalet (488889) - FC Cádiz UD (1598118) » 457864876: T42/J6/VI

Liga 457864876 Información oficial sobre el partido 457864876 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / VI.120 (14438)

C.F. Can Vidalet Alineación oficial del equipo 'C.F. Can Vidalet' en el partido 3 - 1 Bandito Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Bandito Club Futbol' en el partido
Valdemar Azevedo Pereira (17') 1 - 0
Jack Robin (34') 2 - 0
2 - 1 Jannis Laaser (77')
Héctor Walter Moran (87') 3 - 1
C.F. Can Vidalet Alineación oficial del equipo 'C.F. Can Vidalet' en el partido 3 - 1 Bandito Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Bandito Club Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Can Vidalet Alineación oficial del equipo 'C.F. Can Vidalet' en el partido 1 - 0 Bandito Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Bandito Club Futbol' en el partido
Tiene suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Can Vidalet

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Valdemar Azevedo Pereira va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 17.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Canvi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jack Robin va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Héctor Walter Moran va augmentar la diferència de Canvi a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Diógenes Cansino va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Steve Vertonghen. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32 de partit, el jugador Gherasim Dulgheru de Canvi es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 72 (Lesión): El jugador de Canvi Jack Robin va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ophir Va'aknin va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Gonzalo Funes que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Bandito Club Futbol

Goles Goles

  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): Jannis Laaser va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Bandito i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Aydin Talebi Taher va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 250 Minuto 35 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Bandito van pujar a rematar. Però en Ignasi Castells la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Bandito van sortir al contraatac amb encert al minut 88, però Carles Femenia no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carles Femenia de Bandito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Igor Cheremshanov de Bandito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Jannis Laaser de Bandito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Igor Cheremshanov se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.