Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Herculino2010 (992681) - La Prosperitat FC (1597578) » 457863532: T42/J2/VI

Liga 457863532 Información oficial sobre el partido 457863532 en Hattrick

04.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / VI.96 (14414)

Real Sociedad Gimnástica Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Gimnástica Torrelavega' en el partido 2 - 3 barçamarc Alineación oficial del equipo 'barçamarc' en el partido
0 - 1 Pol Tubert (8')
0 - 2 Zétény Stuck (17')
0 - 3 Pep Goula (49')
欧 (Ou) 新贤 (Xinxian) (64') 1 - 3
Bret Schmidt-Lerzer (86') 2 - 3
Real Sociedad Gimnástica Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Gimnástica Torrelavega' en el partido 2 - 3 barçamarc Alineación oficial del equipo 'barçamarc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Sociedad Gimnástica Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad Gimnástica Torrelavega' en el partido 4 - 1 barçamarc Alineación oficial del equipo 'barçamarc' en el partido
Tiene mala suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sociedad Gimnástica Torrelavega

Goles Goles

  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan 欧 (Ou) 新贤 (Xinxian) va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.
  • 103 Minuto 86 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de R.S.Gimnás per la dreta va donar com a resultat un gol de Bret Schmidt-Lerzer al minut 86 que reduïa la distància a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Agnaldo Tavares Jr. no oblidarà el que li va passar durant el minut 21. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): R.S.Gimnás va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Agnaldo Tavares Jr. va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 208 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sander Lõiv de R.S.Gimnás va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Agnaldo Tavares Jr. que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paolo Rachini de R.S.Gimnás la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 欧 (Ou) 新贤 (Xinxian) de R.S.Gimnás es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 52 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 52 va fer que Baltram Binnie de R.S.Gimnás hagués d'abandonar el terreny de joc. Xevi Sabarich va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

barçamarc

Goles Goles

  • 119 Minuto 8 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Zétény Stuck el va rematar Pol Tubert amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de barçamarc, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Zétény Stuck va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Pep Goula va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Arnau Rubiralt, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. barçamarc va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del R.S.Gimnás. La jugada d'estratègia del barçamarc per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Arnau Rubiralt va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.