Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nottingham Pressa (991868) - La Prosperitat FC (1597578) » 457863530: T42/J4/VI

Liga 457863530 Información oficial sobre el partido 457863530 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VI.96 (14414)

pescadores team Alineación oficial del equipo 'pescadores team' en el partido 1 - 0 barçamarc Alineación oficial del equipo 'barçamarc' en el partido
Ari Luontola (78') 1 - 0
pescadores team Alineación oficial del equipo 'pescadores team' en el partido 1 - 0 barçamarc Alineación oficial del equipo 'barçamarc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pescadores team Alineación oficial del equipo 'pescadores team' en el partido 2 - 1 barçamarc Alineación oficial del equipo 'barçamarc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pescadores team

Goles Goles

  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): pescadores va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 78 Ari Luontola va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pescadores va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mieczysław Suchorzewski va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nil Xiprés va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nil Xiprés va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Javier Rojas Lobo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): pescadores va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raimund Rickmann va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Javier Rojas Lobo.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El pescadores ho intentava per la dreta per mitjà de Miguel De la Dehesa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Nil Xiprés va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Felipe Doña.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Johan Östkvist, que no va rendir al seu nivell habitual.

barçamarc

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Eddie van Pinxteren va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de 殷 (Yan) 修敬 (Xiujing), però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Nisse Hörlund va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 74, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però 殷 (Yan) 修敬 (Xiujing) va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alessandro Ruperti de barçamarc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del barçamarc puguin veure en Genís Riba jugant de nou; ja que al minut 16 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jérôme Lage el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 77 (Evento clima: sol, OK técnico): En Sigtryggur Drengsson va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.