Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ActonTown (490291) - Mklon C.F. (1588671) » 457862797: T42/J4/VI

Liga 457862797 Información oficial sobre el partido 457862797 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VI.83 (14401)

Olympique Maragall Alineación oficial del equipo 'Olympique Maragall' en el partido 1 - 3 Mklon C.F. Alineación oficial del equipo 'Mklon C.F.' en el partido
Dylan Dhondt (15') 1 - 0
1 - 1 Arnau Biosca (66')
1 - 2 Crispín Montabes (67')
1 - 3 Mauricio Piñeiro Majo (84')
Olympique Maragall Alineación oficial del equipo 'Olympique Maragall' en el partido 1 - 3 Mklon C.F. Alineación oficial del equipo 'Mklon C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olympique Maragall Alineación oficial del equipo 'Olympique Maragall' en el partido 1 - 2 Mklon C.F. Alineación oficial del equipo 'Mklon C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique Maragall

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dylan Dhondt, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Maragall se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 15.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Dylan Dhondt, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dylan Dhondt, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): El Maragall va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Jan Lukas Hajek la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 78 minuts, el Maragall va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dylan Dhondt.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Jan Lukas Hajek maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.
  • 303 Minuto 82 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Manuel Rada Martínez, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Mklon C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 66. L'anotador per Mklon va ser Arnau Biosca, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): El jugador de Mklon Crispín Montabes va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 67 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Mauricio Piñeiro Majo va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Crispín Montabes quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 260 Minuto 34 (Ocasión de falta): El jugador visitant Mauricio Piñeiro Majo va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 34 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Mklon creava perill des de la dreta al minut 36, però en Pete Hogarth, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Sigismundo Donesteve desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Mauricio Piñeiro Majo, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Mauricio Piñeiro Majo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. potente): Jorge Ordóñez estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.