Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Notthingam_prisa (48782) - Fiber-drizzt (778094) » 457862654: T42/J10/VI

Liga 457862654 Información oficial sobre el partido 457862654 en Hattrick

01.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 10 / VI.80 (14398)

Patateros Alineación oficial del equipo 'Patateros' en el partido 1 - 3 PENAS FCB Alineación oficial del equipo 'PENAS FCB' en el partido
0 - 1 Juliusz Koźba (35')
0 - 2 Sergio Turpín (50')
0 - 3 Yakup Özgünel (84')
Jesse Ooms (86') 1 - 3
Patateros Alineación oficial del equipo 'Patateros' en el partido 1 - 3 PENAS FCB Alineación oficial del equipo 'PENAS FCB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Patateros Alineación oficial del equipo 'Patateros' en el partido 1 - 3 PENAS FCB Alineación oficial del equipo 'PENAS FCB' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patateros

Goles Goles

  • 109 Minuto 35 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Paolo Feliciano va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Juliusz Koźba va aprofitar el regal, anotant el 0 - 1.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del Patateros va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jesse Ooms, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jesse Ooms va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Károly Gerőce del Patateros ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Patateros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Károly Gerőce, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Gilbert Forrellat va disposar d'una bona oportunitat al minut 73, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Bob Matthias de Patateros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de Patateros, en Simón Gradín, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Salvador Martí que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

PENAS FCB

Goles Goles

  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sergio Turpín, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 84 de partit va donar a PENAS FC l'avantatge per 0 - 3. Yakup Özgünel en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Henri Kokkonen de PENAS FC va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Giancarlo Fioravanti que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Adolfo Azenha, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Patateros. La jugada d'estratègia del PENAS FC per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Adolfo Azenha va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Juliusz Koźba va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yakup Özgünel.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): PENAS FC va fer una substitució al minut 37. Henri Kokkonen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Yakup Özgünel.