Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lapamán C.F. (776406) - Los Vados CF (1414691) » 457862048: T42/J12/VI

Liga 457862048 Información oficial sobre el partido 457862048 en Hattrick

15.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 12 / VI.69 (14387)

Fantasia Football Factory Alineación oficial del equipo 'Fantasia Football Factory' en el partido 5 - 1 Coco Ventura Alineación oficial del equipo 'Coco Ventura' en el partido
Isidre 'El pistoler' Roser (3') 1 - 0
Miguel Luís 'Luisinho' Portugal (14') 2 - 0
Xavier Casanova (26') 3 - 0
Dwayne Mowen (58') 4 - 0
4 - 1 Horacio Caso (61')
Pathé Tall (82') 5 - 1
Fantasia Football Factory Alineación oficial del equipo 'Fantasia Football Factory' en el partido 5 - 1 Coco Ventura Alineación oficial del equipo 'Coco Ventura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fantasia Football Factory Alineación oficial del equipo 'Fantasia Football Factory' en el partido 3 - 2 Coco Ventura Alineación oficial del equipo 'Coco Ventura' en el partido
Tiene suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,7 % 13,7 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fantasia Football Factory

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Isidre 'El pistoler' Roser va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Fantasia.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miguel Luís 'Luisinho' Portugal es va introduir dins la defensa central al minut 14, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Xavier Casanova, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): Fantasia va obtenir un penal al minut 58, que va llançar a la perfecció Dwayne Mowen. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Fantasia va aconseguir el 5 - 1 quan Pathé Tall va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Miguel Luís 'Luisinho' Portugal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paco Mariana va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Gil de Fantasia es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Fantasia puguin veure en David Desumvila jugant de nou; ja que al minut 27 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Álvaro Vierzón el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Coco Ventura

Goles Goles

  • 135 Minuto 61 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Horacio Caso va xutar directament a porteria i va marcar el 4 - 1. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Horacio Caso va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 250 Minuto 64 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Santiago Espiáu l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Álvaro Vierzón no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alejandro Cantó estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Enrique Gerardina, el jugador de Ventura va ser expulsat al minut 52.