Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

st.pauli hools (1600048) - Silván Fútbol Club (1337108) » 457862047: T42/J13/VI

Liga 457862047 Información oficial sobre el partido 457862047 en Hattrick

22.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / VI.69 (14387)

willteamer Alineación oficial del equipo 'willteamer' en el partido 1 - 3 Leinad Team Alineación oficial del equipo 'Leinad Team' en el partido
Humbert Montins (8') 1 - 0
1 - 1 Kleofas Czyszek (21')
1 - 2 Mateusz Machul (52')
1 - 3 Miroslav Vokrouhlík (82')
willteamer Alineación oficial del equipo 'willteamer' en el partido 1 - 3 Leinad Team Alineación oficial del equipo 'Leinad Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
willteamer Alineación oficial del equipo 'willteamer' en el partido 2 - 1 Leinad Team Alineación oficial del equipo 'Leinad Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,6 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

willteamer

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els seguidors del willteamer contenien la respiració mentre en Humbert Montins s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ole Piontek va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip willteamer Agustín Castro quasi marca al minut 49 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Humbert Montins l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 205 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Agustín Castro va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Humbert Montins, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 210 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Olexandr Monarev va fer una magnífica aturada al minut 79, tot i el bon llançament de falta de Steef Beumer.

Leinad Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 21 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Kleofas Czyszek.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 52, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mateusz Machul es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Miroslav Vokrouhlík de Leinad l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 20 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Agustín Castro van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Kleofas Czyszek a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): José Balaguer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 58 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Leinad va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Uroš Jančić de Leinad es va guanyar la targeta groga merescudament.