Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanolman (1372779) - llxll Catalunya (798777) » 457859517: T42/J9/VI

Liga 457859517 Información oficial sobre el partido 457859517 en Hattrick

22.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / VI.24 (14342)

LOS HURONES ASESINOS Alineación oficial del equipo 'LOS HURONES ASESINOS' en el partido 7 - 0 EL QUE NUNCA HACE NADA Alineación oficial del equipo 'EL QUE NUNCA HACE NADA' en el partido
Ignasi Ribera (5') 1 - 0
Giannino Liva (16') 2 - 0
Galdor Martínez Castro (25') 3 - 0
Àngel Balada (52') 4 - 0
Àngel Balada (53') 5 - 0
Sorin Cristea (67') 6 - 0
Sorin Cristea (81') 7 - 0
LOS HURONES ASESINOS Alineación oficial del equipo 'LOS HURONES ASESINOS' en el partido 7 - 0 EL QUE NUNCA HACE NADA Alineación oficial del equipo 'EL QUE NUNCA HACE NADA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LOS HURONES ASESINOS Alineación oficial del equipo 'LOS HURONES ASESINOS' en el partido 5 - 0 EL QUE NUNCA HACE NADA Alineación oficial del equipo 'EL QUE NUNCA HACE NADA' en el partido
Tiene suerte 5.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS HURONES ASESINOS

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): ASESINOS, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Ignasi Ribera per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ASESINOS va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Giannino Liva va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): ASESINOS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Galdor Martínez Castro va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): ASESINOS va aconseguir el 4 - 0 quan Àngel Balada va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Àngel Balada de ASESINOS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 130 Minuto 67 (Gol de falta): El gol de falta de Sorin Cristea sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 67 i ampliar l'avantatge de ASESINOS a 6 - 0.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Sorin Cristea va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 81 el resultat passava a ser de 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Sorin Cristea va sortir molt desviat al minut 38.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Giannino Liva una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Raúl Paredes va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roman Serocki de ASESINOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

EL QUE NUNCA HACE NADA

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Cálico Pla Llorente va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de NUNCA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Raúl Paredes va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de NUNCA estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): En Bikentzi Legarreta va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.