Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

diodenales f.c. (779197) - WeTheNorth FC (1370165) » 457859325: T42/J4/VI

Liga 457859325 Información oficial sobre el partido 457859325 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VI.21 (14339)

diodenales f.c. Alineación oficial del equipo 'diodenales f.c.' en el partido 1 - 4 Fútbol Club Fissure Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Fissure' en el partido
Wibe Mulder (41') 1 - 0
1 - 1 Cyprien Ferreira (42')
1 - 2 Guillermo Maeso López (68')
1 - 3 Cyprien Ferreira (74')
1 - 4 Jacek Czarkowski (84')
diodenales f.c. Alineación oficial del equipo 'diodenales f.c.' en el partido 1 - 4 Fútbol Club Fissure Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Fissure' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
diodenales f.c. Alineación oficial del equipo 'diodenales f.c.' en el partido 3 - 2 Fútbol Club Fissure Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club Fissure' en el partido
Tiene mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,9 % 36,1 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

diodenales f.c.

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): diodenales prenia la batuta de l'encontre al minut 41, quan en Wibe Mulder va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 109 Minuto 84 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Jaime Méndez Ortiz després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de FC.Fissure Jacek Czarkowski, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): diodenales va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Guy Macors va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roque Grotiuz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): diodenales per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 67, quan Ovidiu Pop va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roque Grotiuz de diodenales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fútbol Club Fissure

Goles Goles

  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Manuel Vicente Gonçalves va anar directament als peus de Cyprien Ferreira que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de FC.Fissure va ser finalitzada des de l'esquerra per Guillermo Maeso López al minut 68. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de FC.Fissure va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Cyprien Ferreira, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Raffaele Bovard va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Manuel Vicente Gonçalves. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ignacio Rubio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacek Czarkowski de FC.Fissure la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Tarzijan de FC.Fissure es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): FC.Fissure es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ivano Arnoux no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava José Centellas al camp.