Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Aller (1600786) - Club del Brote (439704) » 457858248: T42/J1/VI

Liga 457858248 Información oficial sobre el partido 457858248 en Hattrick

28.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / VI.2 (14320)

Sense Re Sense Remei Alineación oficial del equipo 'Sense Re Sense Remei' en el partido 2 - 0 amigos de la fiesta Alineación oficial del equipo 'amigos de la fiesta' en el partido
Jesús Pombo (35') 1 - 0
Jesús Pombo (80') 2 - 0
Sense Re Sense Remei Alineación oficial del equipo 'Sense Re Sense Remei' en el partido 2 - 0 amigos de la fiesta Alineación oficial del equipo 'amigos de la fiesta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sense Re Sense Remei Alineación oficial del equipo 'Sense Re Sense Remei' en el partido 2 - 0 amigos de la fiesta Alineación oficial del equipo 'amigos de la fiesta' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sense Re Sense Remei

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesús Pombo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): SeReSeRe va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jesús Pombo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip SeReSeRe Hamlet Takaishvili quasi marca al minut 28 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Danko Štefanić l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): SeReSeRe per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Jesús Pombo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Luka Jerinić arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Luka Jerinić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gergő Kiss de SeReSeRe va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

amigos de la fiesta

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 2 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Guenther Stoni va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a amigos al minut 7, però el xut de Víctor Fuensalida va topar amb la tanca defensiva.
  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Víctor Fuensalida va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 20. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30 de partit, el jugador Pedro Verea de amigos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): Óscar Carrizosa, de amigos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Guillermo Noroña Fabra el va substituir.