Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kundera (776800) - Copscuprk7 F.C (122262) » 457857779: T42/J11/V

Liga 457857779 Información oficial sobre el partido 457857779 en Hattrick

08.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / V.249 (5764)

Creativee F.C. Alineación oficial del equipo 'Creativee F.C.' en el partido 1 - 3 Inter of Petroff Alineación oficial del equipo 'Inter of Petroff' en el partido
0 - 1 Pedro Palomeque (7')
0 - 2 Alexandru-Daniel Turturică (37')
Salva Iguzquiza (47') 1 - 2
1 - 3 Esteban González-Grano de Oro (76')
Creativee F.C. Alineación oficial del equipo 'Creativee F.C.' en el partido 1 - 3 Inter of Petroff Alineación oficial del equipo 'Inter of Petroff' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Creativee F.C. Alineación oficial del equipo 'Creativee F.C.' en el partido 2 - 0 Inter of Petroff Alineación oficial del equipo 'Inter of Petroff' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Creativee F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Salva Iguzquiza va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Clement Pommerell va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 36, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Salva Iguzquiza de Creativee va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 209 Minuto 81 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Alexandru-Daniel Turturică va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Phillip Bekkstrand. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Guido Cicero no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Clement Pommerell de Creativee va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Waldemar Cieślarczyk de Creativee es va guanyar la targeta groga merescudament.

Inter of Petroff

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Pedro Palomeque va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Petroff.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Petroff el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alexandru-Daniel Turturică va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): En Esteban González-Grano de Oro va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...