Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maki is back (795606) - FC titant (797007) » 457857427: T42/J6/V

Liga 457857427 Información oficial sobre el partido 457857427 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / V.243 (5758)

maki is back Alineación oficial del equipo 'maki is back' en el partido 0 - 1 Death Cab F.C. Alineación oficial del equipo 'Death Cab F.C.' en el partido
0 - 1 Sebestyén Latabár (35')
maki is back Alineación oficial del equipo 'maki is back' en el partido 0 - 1 Death Cab F.C. Alineación oficial del equipo 'Death Cab F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
maki is back Alineación oficial del equipo 'maki is back' en el partido 1 - 1 Death Cab F.C. Alineación oficial del equipo 'Death Cab F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,7 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maki is back

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de maki la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Death Cab F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Massimo Giommi va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Sebestyén Latabár, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Pablo Ramírez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sorin Popică havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Sorin Popică va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Death, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Roque Arteixo va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Death van sortir al contraatac al minut 77, però Martin Fettkau va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Draženko Dobrović de Death amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Massimo Giommi.
  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Roberto Rueda Marín va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.