Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

roots reggae (487106) - Meningreen (125733) » 457856711: T42/J8/V

Liga 457856711 Información oficial sobre el partido 457856711 en Hattrick

15.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / V.230 (5743)

roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido 1 - 3 Futyeam Alineación oficial del equipo 'Futyeam' en el partido
Arbo Hochhäuser (77') 1 - 0
1 - 1 Peter-Franz Rathert (83')
1 - 2 Harry Jordan (87')
1 - 3 Álvaro Torres (88')
roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido 1 - 3 Futyeam Alineación oficial del equipo 'Futyeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido 2 - 5 Futyeam Alineación oficial del equipo 'Futyeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

roots reggae

Goles Goles

  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de reggae eren letals, i Arbo Hochhäuser va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de reggae a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Carlos Weichselbraun va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de reggae la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 85 per blocar una centrada d'en Sergio Martell va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de reggae.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Weichselbraun.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arbo Hochhäuser de reggae amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

Futyeam

Goles Goles

  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 83 minuts Peter-Franz Rathert va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 87 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Harry Jordan va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Álvaro Torres de Futyeam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 88. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Lauro Balseiro de Futyeam, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Piper das Chas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Fèlix Dasi va marcar al minut 76 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Idafe Juara de Futyeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Futyeam es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marino Guidorzi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fèlix Dasi al camp.