Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Física L (1432190) - Sporting de Segovia (1599413) » 457855732: T42/J3/V

Liga 457855732 Información oficial sobre el partido 457855732 en Hattrick

11.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / V.213 (5726)

Física L Alineación oficial del equipo 'Física L' en el partido 4 - 1 Tottenham Hotspur FC Alineación oficial del equipo 'Tottenham Hotspur FC' en el partido
Mile Batinić (23') 1 - 0
1 - 1 Ander Idoeta (29')
Francisco Antonio Viñuela (34') 2 - 1
Titus Corbu (40') 3 - 1
Francisco Antonio Viñuela (68') 4 - 1
Física L Alineación oficial del equipo 'Física L' en el partido 4 - 1 Tottenham Hotspur FC Alineación oficial del equipo 'Tottenham Hotspur FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Física L Alineación oficial del equipo 'Física L' en el partido 3 - 0 Tottenham Hotspur FC Alineación oficial del equipo 'Tottenham Hotspur FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Física L

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Corria el minut 23 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mile Batinić, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Física prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Francisco Antonio Viñuela va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Titus Corbu es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Física a 4 - 1. Francisco Antonio Viñuela va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 16 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Jaime Sánchez va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Hixinio Pulpeiro. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Física ho intentava per la dreta per mitjà de Aleksandar Zdravković, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Francesco Clementi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Angelu Bolibar de Física va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Física, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Titus Corbu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): Física es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gustaw Kott no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Francesco Clementi al camp.

Tottenham Hotspur FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Helenio Jubón va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 29 de joc. Ander Idoeta es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Abdelbatine Sabri va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en César Sepúlveda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Helenio Jubón de Spurs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.