Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Undumedian (1420135) - kowalski wanderers (124472) » 457854739: T42/J6/V

Liga 457854739 Información oficial sobre el partido 457854739 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / V.195 (5708)

SPANGLISH Alineación oficial del equipo 'SPANGLISH' en el partido 1 - 0 kowalski wanderers Alineación oficial del equipo 'kowalski wanderers' en el partido
Bob Thomas (64') 1 - 0
SPANGLISH Alineación oficial del equipo 'SPANGLISH' en el partido 1 - 0 kowalski wanderers Alineación oficial del equipo 'kowalski wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SPANGLISH Alineación oficial del equipo 'SPANGLISH' en el partido 2 - 0 kowalski wanderers Alineación oficial del equipo 'kowalski wanderers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPANGLISH

Goles Goles

  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Bob Thomas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): SPANGLISH va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Alexandru Petrici va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Erno Perpich va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SPANGLISH.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Klaus Krinner quasi dona a SPANGLISH l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): SPANGLISH va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alexandru Petrici en un 1 contra 1 amb el porter Pedro Marchante, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Charalampos Lampiridis de SPANGLISH va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Georges Dooms, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

kowalski wanderers

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): wanderers van sortir al contraatac al minut 32, però Alberto de Caamaño va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de wanderers, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Micky Dean va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del wanderers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alejandro Segovia García, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): En Jesús de la Iglesia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): wanderers va estar a punt d'empatar al 86 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alfredo Camboraín que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En Nil Duart de wanderers va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José Vicente Cadórniga va prendre el seu rol al minut 63.