Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las terreras C.F (1583733) - Janoki (309902) » 457854726: T42/J4/V

Liga 457854726 Información oficial sobre el partido 457854726 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / V.195 (5708)

Los Tuercebotas Alineación oficial del equipo 'Los Tuercebotas' en el partido 3 - 2 DEXXA Alineación oficial del equipo 'DEXXA' en el partido
0 - 1 Alberto Tamayo (28')
Aracelio Serrano (35') 1 - 1
1 - 2 Jorge Suligoy (36')
Artur Arduzabal (63') 2 - 2
Marc Eixea (71') 3 - 2
Los Tuercebotas Alineación oficial del equipo 'Los Tuercebotas' en el partido 3 - 2 DEXXA Alineación oficial del equipo 'DEXXA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Tuercebotas Alineación oficial del equipo 'Los Tuercebotas' en el partido 4 - 1 DEXXA Alineación oficial del equipo 'DEXXA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tuercebotas

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Tuercebotas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Aracelio Serrano que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Artur Arduzabal va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 63.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passats 71 minuts, Marc Eixea, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Tuercebotas es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zacarías Ferrer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tuercebotas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Artur Arduzabal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Aracelio Serrano va estar a punt d'empatar per a Tuercebotas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alexandru Coroianu va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 209 Minuto 62 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Custodio Revón van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Alberto Miolans a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Zacarías Ferrer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco Larra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): En César Bovio de Tuercebotas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Francisco Larra va prendre el seu rol al minut 10.

DEXXA

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 28, en Ricardo García Sancho del DEXXA va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Alberto Tamayo que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Al minut 36, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Jorge Suligoy posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Albert Forns va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 22, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alejandro Yáñez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en David San Martín, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en David San Martín va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.