Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

martin_nos (775822) - Bannx Dolerox (49138) » 457850981: T42/J2/V

Liga 457850981 Información oficial sobre el partido 457850981 en Hattrick

04.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / V.128 (5641)

martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido 1 - 1 Bannx Dolerox Alineación oficial del equipo 'Bannx Dolerox' en el partido
0 - 1 Xavier Villadiego (25')
Errolan Mendibil (30') 1 - 1
martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido 1 - 1 Bannx Dolerox Alineación oficial del equipo 'Bannx Dolerox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido 0 - 1 Bannx Dolerox Alineación oficial del equipo 'Bannx Dolerox' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

martin_nos

Goles Goles

  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): martin_nos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 30, quan Errolan Mendibil, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): El martin_nos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Climent Bellsolà la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): El martin_nos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 65, però en Marcos Higueras va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): martin_nos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Climent Bellsolà va anar a parar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del martin_nos puguin veure en Errolan Mendibil jugant de nou; ja que al minut 84 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Javier Ángel Cobarrubias el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Noel Jate va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Abel Amigó.

Bannx Dolerox

Goles Goles

  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Fabricio Zaragueta va treure un córner llarg cap al segon pal que en Xavier Villadiego, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): El Dolerox va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 33 amb un llançament de falta perillós. En Fabricio Zaragueta però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Dolerox al minut 37, però el xut de Fabricio Zaragueta va topar amb la tanca defensiva.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Mónico Muñoz Franco va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 88 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Joakim Schei va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Josep Lluís Borges per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, un refús desafortunat de Joan Josep Gomis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Abdelouahhab Meryana no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Artur Amerek de Dolerox la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.