Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Nikis (796150) - PES United HD (1461633) » 457850961: T42/J13/V

Liga 457850961 Información oficial sobre el partido 457850961 en Hattrick

22.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / V.127 (5640)

Mafia Shurritas Alineación oficial del equipo 'Mafia Shurritas' en el partido 2 - 1 PES United HD Alineación oficial del equipo 'PES United HD' en el partido
Joaquín Pasiego (27') 1 - 0
Bruno Faieta (70') 2 - 0
2 - 1 Sergio Olabuenaga (82')
Mafia Shurritas Alineación oficial del equipo 'Mafia Shurritas' en el partido 2 - 1 PES United HD Alineación oficial del equipo 'PES United HD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Mafia Shurritas Alineación oficial del equipo 'Mafia Shurritas' en el partido 1 - 4 PES United HD Alineación oficial del equipo 'PES United HD' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mafia Shurritas

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Shurritas, atacant per l'esquerra al minut 27, va aprofitar el magnífic llançament de Joaquín Pasiego per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 70, en Sagit Kaynarbekov del Shurritas va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Bruno Faieta que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Fernando Ventrosa de Shurritas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jose Andrés Trujillo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexander Thurner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30, Alexander Thurner de Shurritas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

PES United HD

Goles Goles

  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Sergio Olabuenaga de PES després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Guillermo Garrote, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sergio Olabuenaga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Pelle Faaborg va poder marcar per a PES en un servei de cantonada picat per en Sergio Olabuenaga quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Guillermo Garrote va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Josep Maria Adrià completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Passats 74 minuts de joc, en José Julio Aretio de PES va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): José Julio Aretio va sortir coix del terreny de joc, substituït per Gustavo Bal. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.