Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caminantes Nocturnos (1455539) - V@der SC (120994) » 457850506: T42/J13/V

Liga 457850506 Información oficial sobre el partido 457850506 en Hattrick

22.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / V.119 (5632)

Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 2 - 2 V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido
0 - 1 Brunon Chuda (31')
Dario Mercado (35') 1 - 1
Muzdybaj Abdilmazhitov (58') 2 - 1
2 - 2 Erik Lemming (59')
Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 2 - 2 V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Caminantes Nocturnos Alineación oficial del equipo 'Caminantes Nocturnos' en el partido 1 - 5 V@der SC Alineación oficial del equipo 'V@der SC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caminantes Nocturnos

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Caminantes equilibrava la balança al minut 35. En Dario Mercado, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 28 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Dario Mercado, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Caminantes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 52 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dario Mercado ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Balbino Pinillos de Caminantes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Horst Friedrich Siegertsbrunn de Caminantes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

V@der SC

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Brunon Chuda que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 109 Minuto 58 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): John Chung es va complicar la vida al minut 58 intentant esquivar Muzdybaj Abdilmazhitov en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Caminantes, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): El jugador visitant Erik Lemming va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 59 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Erik Lemming ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Brunon Chuda que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): V@der va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 60, quan John Chung va quedar-se sol davant el porter Makrem Ben Ahmed, però aquest va poder aturar el xut.