Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NEWELLSDAN F.C. (1436524) - Pohjolan Punaiset.F.C (1338313) » 457850104: T42/J9/V

Liga 457850104 Información oficial sobre el partido 457850104 en Hattrick

22.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / V.112 (5625)

NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 3 - 0 Pohjolan Punaiset.F.C Alineación oficial del equipo 'Pohjolan Punaiset.F.C' en el partido
Xoan Ramil (50') 1 - 0
Quiriaco González de Prado (72') 2 - 0
Javier Gutiérrez de Foz (73') 3 - 0
NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 3 - 0 Pohjolan Punaiset.F.C Alineación oficial del equipo 'Pohjolan Punaiset.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NEWELLSDAN F.C. Alineación oficial del equipo 'NEWELLSDAN F.C.' en el partido 3 - 1 Pohjolan Punaiset.F.C Alineación oficial del equipo 'Pohjolan Punaiset.F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEWELLSDAN F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): NEWELLSDAN, atacant per l'esquerra al minut 50, va aprofitar el magnífic llançament de Xoan Ramil per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, NEWELLSDAN va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Quiriaco González de Prado, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de NEWELLSDAN pel centre va donar un gran resultat: el gol de Javier Gutiérrez de Foz va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pol Torramorell! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pol Torramorell.

Pohjolan Punaiset.F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Jurrien Hertzberger va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Manuel Brea de Punaiset.F.C, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Pier Ugo Piras, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En José Eduardo Guazola va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.