Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Merseyside F.C (1580993) - Osasuneros (1432409) » 457849743: T42/J4/V

Liga 457849743 Información oficial sobre el partido 457849743 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / V.106 (5619)

Raig Xertolí Alineación oficial del equipo 'Raig Xertolí' en el partido 2 - 2 Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido
Alfonso Galán (21') 1 - 0
Fergus Aernouds (23') 2 - 0
2 - 1 Leo Avram (25')
2 - 2 Juan Urbaneja (84')
Raig Xertolí Alineación oficial del equipo 'Raig Xertolí' en el partido 2 - 2 Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Raig Xertolí Alineación oficial del equipo 'Raig Xertolí' en el partido 2 - 0 Osasuneros Alineación oficial del equipo 'Osasuneros' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raig Xertolí

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alfonso Galán, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 23 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fergus Aernouds es va introduir dins la defensa central al minut 23, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eugenio Mier Marín va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Albert Collboni! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Fergus Aernouds una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 24, però una magnífica aturada de Namdak Norbu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ezequiel Bécares va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Eugenio Mier Marín de Xerta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tzvetan Penev de Xerta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): Xerta es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Andreu Grosset no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ask Parum al camp.
  • 096 Minuto 82 (Lesión (no subst.)): Xerta sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Jorge Abellán no va poder acabar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Ezequiel Bécares ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Osasuneros

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): El jugador Leo Avram de Osasuneros es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 84 minuts quan Juan Urbaneja va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Osasuneros.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Osasuneros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Plebani va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 51, en un 1 contra 1 amb el porter, però Hubert Migowski va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Juan Urbaneja des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dino Mendes de Osasuneros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bohumír Valigura de Osasuneros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Urbaneja.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): El jugador de Osasuneros Burkhart Bruchsal va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jérôme Gatel va entrar en el seu lloc.