Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gunners&FC (314204) - INAZUMA ESPAÑOL (48194) » 457849584: T42/J4/V

Liga 457849584 Información oficial sobre el partido 457849584 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / V.103 (5616)

Los_elegidos Alineación oficial del equipo 'Los_elegidos' en el partido 0 - 3 CD Arrabal Alineación oficial del equipo 'CD Arrabal' en el partido
0 - 1 Roberto De Cicco (18')
0 - 2 Roberto De Cicco (50')
0 - 3 Roberto De Cicco (77')
Los_elegidos Alineación oficial del equipo 'Los_elegidos' en el partido 0 - 3 CD Arrabal Alineación oficial del equipo 'CD Arrabal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los_elegidos Alineación oficial del equipo 'Los_elegidos' en el partido 1 - 2 CD Arrabal Alineación oficial del equipo 'CD Arrabal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los_elegidos

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 62 (Ocasión de falta): Zailizam bin Sulaiman va xutar una falta al minut 62 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 235 Minuto 70 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Norbert Weilandt va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan Zailizam bin Sulaiman des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Javier Perepérez va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Greg Florian rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isak Runesson de Los_elegidos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CD Arrabal

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Roberto De Cicco va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Roberto De Cicco va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Arrabal augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Roberto De Cicco es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Arrabal va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Sebastián Mercader va quedar-se sol davant el porter Anatol Szczypiński, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Arrabal que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sebastián Mercader, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto De Cicco de Arrabal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Ettore Frittelli va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.