Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cultural Lyonesa (1421810) - F . C . COMANCHEROS (797914) » 457849413: T42/J4/V

Liga 457849413 Información oficial sobre el partido 457849413 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / V.100 (5613)

Estrella Roja de Nespereira Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Nespereira' en el partido 3 - 3 F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido
Pedro Lopez García (21') 1 - 0
Roberto Toro Calderón (29') 2 - 0
2 - 1 Ranko Pavlović (32')
Roberto Toro Calderón (63') 3 - 1
3 - 2 Corentin Grasso (69')
3 - 3 Timo Branz (81')
Estrella Roja de Nespereira Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Nespereira' en el partido 3 - 3 F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estrella Roja de Nespereira Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Nespereira' en el partido 1 - 2 F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido
Tiene suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,9 % 6,2 % 73,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Roja de Nespereira

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pedro Lopez García de E.R. NESPE aconseguir un gol al minut 21 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 29, en Özay Gümüş la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Roberto Toro Calderón que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): E.R. NESPE va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 63, quan Roberto Toro Calderón, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de E.R. NESPE, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Roberto Toro Calderón va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Muñoz de E.R. NESPE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 10 (Tirita (médico)): Semblava que Wszemir Dyczkowski s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

F . C . COMANCHEROS

Goles Goles

  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors de COMANCHEROS no defallien en cap moment. Producte d'això, en Ranko Pavlović va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de COMANCHEROS. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Corentin Grasso xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Timo Branz que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 62 (Ocasión de falta): El jugador visitant Ranko Pavlović va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 62 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ranko Pavlović de COMANCHEROS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Leonel Pompeia de COMANCHEROS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, César Carbonell de COMANCHEROS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Timo Branz.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Christoforos Ioannou de COMANCHEROS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mario Di Campli no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.