Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amenophis F.C. (1459319) - Aurora Boreal FC (491075) » 457849352: T42/J3/V

Liga 457849352 Información oficial sobre el partido 457849352 en Hattrick

11.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 3 / V.99 (5612)

F.C.supermiis Alineación oficial del equipo 'F.C.supermiis' en el partido 2 - 0 Viajes deportivos TFP Alineación oficial del equipo 'Viajes deportivos TFP' en el partido
Ernesto José Giménez Paz (2') 1 - 0
Sergio Rodríguez (82') 2 - 0
F.C.supermiis Alineación oficial del equipo 'F.C.supermiis' en el partido 2 - 0 Viajes deportivos TFP Alineación oficial del equipo 'Viajes deportivos TFP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.supermiis Alineación oficial del equipo 'F.C.supermiis' en el partido 4 - 0 Viajes deportivos TFP Alineación oficial del equipo 'Viajes deportivos TFP' en el partido
Tiene mala suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.supermiis

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del F.C.supermiis contenien la respiració mentre en Ernesto José Giménez Paz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Sergio Rodríguez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Fernando Gorostola hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Maurizio Terranova havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 32 podia haver acabat en gol, però Saku Ruotsalainen va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ernesto José Giménez Paz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Vincent Guérin de F.C.supermiis gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Roethlisberger de F.C.supermiis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Viajes deportivos TFP

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): TFP Viajes va estar a punt d'empatar al 34 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de José Ricón que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El TFP Viajes creava perill des de la dreta al minut 77, però en Adheer Tanwar, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mario Ruiz Romero desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fávila Sáenz López es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sünke Schleussing de TFP Viajes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Leonardo Nantes de TFP Viajes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Vice Skejo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.