Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

superchampi (1456632) - Sargonitos F.C. (1459093) » 457848900: T42/J1/V

Liga 457848900 Información oficial sobre el partido 457848900 en Hattrick

28.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / V.91 (5604)

superchampi Alineación oficial del equipo 'superchampi' en el partido 1 - 1 Sargonitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Sargonitos F.C.' en el partido
0 - 1 Ventín Ares (41')
Sebastián Palacio Ortiz (84') 1 - 1
superchampi Alineación oficial del equipo 'superchampi' en el partido 1 - 1 Sargonitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Sargonitos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
superchampi Alineación oficial del equipo 'superchampi' en el partido 1 - 1 Sargonitos F.C. Alineación oficial del equipo 'Sargonitos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,5 % 34,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superchampi

Goles Goles

  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Matthias Brandt-Rehmer sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Sebastián Palacio Ortiz que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Al minut 31, superchampi va disposar d'un penal a favor, però el xut de Matthias Brandt-Rehmer va ser aturat per Feliks Dadak.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): superchampi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Antonio José Balarezo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 210 Minuto 83 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Matthias Brandt-Rehmer quasi empata el partit per a superchampi, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip superchampi Antonio José Balarezo quasi marca al minut 85 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Salvador Vinuesa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Luis Monzón Moreno de superchampi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Salvador Vinuesa de superchampi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 5 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Jesús Cabiedes se sentia fresc com una rosa.

Sargonitos F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ventín Ares, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Nicola Falagiani, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 13 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raimundo Roca de Sargonitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sylwester Kuzio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Nicola Falagiani de Sargonitos va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pablo Lamas Sánchez va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87 de partit, el jugador Thomas Tronquo de Sargonitos es va lesionar lleugerament però va poder continuar.